LOGOS.lv Пятница, 18.08.2017, 06:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Архив записей

Наш опрос
Сайт LOGOS.lv заслуживает Ваше доверие?
Всего ответов: 188

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

4. Intervijas jautājumi. 

Ответы на экзаменационные вопросы по натурализации. 

Intervijas jautājumi.

Iespējamie intervijas jautājumi.
Возможные вопросы интервью.


1. Jautājums: Ar kādu sporta veidu jūs nodarbojaties?
Atbilde: Es nodarbojos ar tenisu, ar futbolu, ar volejbolu, ar basketbolu...

Вопрос: Каким видом спорта вы занимаетесь? 
Ответ: Я занимаюсь теннисом, футболом, волейболом, баскетболом...


2. Jautājums: Kādas ir jūsu drauga/draudzenes pozitāvās rakstura īpašības?
Atbilde: Mans draugs ir aktīvs, komunikabls, enerģisks, dzīvespriecīgs, labsirdīgs, sabiedrisks, godīgs.
Mana draudzene ir aktīva, komunikabla, enerģiska, dzīvespriecīga, labsirdīga, sabiedriska, godīga.


Вопрос: Какие у вашего друга/подруги положительные черты характера?
Ответ: Мой друг активный, коммуникабельный, энергичный, жизнерадостный, добрый, общительный, честный.
Моя подруга активная, коммуникабельная, энергичная, жизнерадостная, добрая, общительная, честная.


3. Jautājums: Raksturojiet savu draugu/draudzeni pēc ārējā izskata.
Atbilde: Mans draugs pēc izskata ir simpātisks, slaids, sportisks.
Mana draudzene pēc izskata ir simpātiska, slaida, sportiska blondīne.


Вопрос: Характеризуйте своего друга/подругу по внешнему виду?
Ответ: Мой друг по виду симпатичный, стройный, спортивный.
Моя подруга по виду симпатичная, стройная, спортивная блондинка.


4. Jautājums: Kā ģērbjas jūsu draugs/draudzene?
Atbilde: Mans draugs ģērbjas sportiski. Viņam patīk džinsi un džemperi.
Mana draudzene ģērbjas eleganti. Viņai patīk klasiskais ģērbšanas stils.


Вопрос: Как одевается ваш друг/ваша подруга?
Ответ: Мой друг одевается спортивно. Ему нравятся джинсы и джемперы.
Моя подруга одевается элегантно. Ей нравится классический стиль одежды.


5. Jautājums: Kādas jums ir kopējās intereses?
Atbilde: Mēs kopā nodarbojamies ar sportu, ar futbolu, ar volejbolu, ar basketbolu, ar peldēšanu, ar adīšanu, ar dejošanu, ar dziedāšanu...

Вопрос: Какие у вас общие интересы?
Ответ: Мы вместе занимаемся спортом, футболом, волейболом, баскетболом, плаваньем, вязанием, танцами, пением...


6. Jautājums: Kādus svētkus jūs svināt ģimenē?
Atbilde: Mēs svinām Ziemassvētkus, Lieldienas, Jauno gadu, dzimšanas dienas, Jāņus.

Вопрос: Какие праздники вы празднуете в семье?
Ответ: Мы празднуем Рождество, Пасху, Новый год, дни рождения, Янов день.


7. Jautājums: Kuri ir jūsu mīļākie/iecienītākie svētki?
Atbilde: Lieldienas, Ziemassvētki, Jaunais gads, Jāņi, dzimšanas diena.

Вопрос: Какие праздники ваши любимые?
Ответ: Пасха, Рождество, Новый год, Янов день, день рождения.


8. Jautājums: Pastāstiet par savas ģimenes tradīcijām?
Atbilde: Mūsu ģimene svin dažādus svētkus: Ziemassvētkus, Lieldienas, Jāņus, dzimšanas dienas.

Вопрос: Расскажите о традициях вашей семьи?
Ответ: В нашей семье празднуют разные праздники: Рождество, Пасху, Янов день, день рождения.


9. Jautājums: Kādi ēdieni jums garšo vislabāk?
Atbilde: Man garšo šašliks, karbonāde, steiks, plovs, borščs, soļanka, saldējums un citi deserti.

Вопрос: Какие блюда вам нравятся больше всего?
Ответ: Мне нравится шашлык, карбонад, стейк, плов, борщ, солянка, мороженое и другие десерты.


10. Jautājums: Pastāstiet kādus mājas darbus jūs veicat?
Atbilde: Mājās man vajag gatavot ēdienus, kopt istabas augus, tīrīt paklājus, mazgāt logus un grīdu, mazgāt veļu, mazgāt traukus.

Вопрос: Расскажите, какими домашними работами вы занимаетесь?
Ответ: Мне надо готовить еду, ухаживать за комнатными растениями, чистить ковры, мыть окна и пол, стирать белье, мыть посуду.


11. Jautājums: Kuri mājas darbi jums patīk? Kāpēc?
Atbilde: Man patīk kopt istabas augus un gatavot ēdienus. Jo man patīk vērot kā aug un zied augs un patīk izdomāt jaunas ēdienu receptes.

Вопрос: Какие домашние работы вам нравятся? Почему?
Ответ: Мне нравится ухаживать за комнатными растениями и готовить еду. Потому что мне нравится наблюдать как растет и цветет растение и придумывать новые рецепты блюд.


12. Jautājums: Kuri mājas darbi jums nepatīk? Kāpēc?
Atbilde: Man nepatīk mazgāt traukus, tāpēc ka tas ir ļoti netīrs darbs.

Вопрос: Какие домашние работы вам не нравятся? Почему?
Ответ: Мне не нравится мыть посуду, потому что это очень грязная работа.


 

Подготовка к экзамену на прохождение натурализации (гражданство Латвии)

 
Поиск

+4°C . . +2°C
Вторник, 24 Февраль 2015


Рейтинг@Mail.ru Copyright Logos.lv ©2014 - 2017