LOGOS.lv Пятница, 28.07.2017, 11:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Архив записей

Наш опрос
Наш сайт был вам полезен?
Всего ответов: 200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

2. Intervijas jautājumi. 

Ответы на экзаменационные вопросы по натурализации. 

Intervijas jautājumi.

Iespējamie intervijas jautājumi.
Возможные вопросы интервью.


1. Jautājums: Kurā Rīgas priekšpilsētā jūs dzīvojat?
Atbilde: Es dzīvoju Vidzemes/Zemgales/Kurzemes/Latgales priekšpilsētā.

Вопрос: В каком районе Риги вы живете? 
Ответ: Я живу в Видземском/Земгальском/Курземском/Латгальском предместье.


2. Jautājums: Kurā stāvā jūs dzīvojat?

Atbilde: Es dzīvoju pirmajā/otrajā/trešajā/ceturtajā/piektajā/sestajā/septītajā stāvā.

Вопрос: На каком этаже вы живете?
Ответ: Я живу на первом/втором/третьем/четвертом/пятом/шестом/седьмом этаже.


3. Jautājums: Vai jums ir dzīvoklis ar visām ērtībām/ar daļējām ērtībām/bez ērtībām/ar krāsns apkuri?
Atbilde: Mans dzīvoklis ir ar visām ērtībām/ar daļējām ērtībām/bez ērtībām/ar krāsns apkuri.

Вопрос: У вас квартира со всеми удобствами/с частичными удобствами/без удобств/с печным отоплением.
Ответ: У меня квартира со всеми удобствами/с частичными удобствами/без удобств/с печным отоплением.


4. Jautājums: Pastāstiet par sava dzīvokļa iekārtojumu.
Atbilde: Manā dzīvoklī ir virtuve, vannasistaba, viesistaba, guļamistaba un bērnu istaba. Virtuvē ir gāzes plīts, ledusskapis, galds, krēsli. Vannasistabā ir vanna, izlietne, duša. Viesistabā ir dīvāns, televizors un žurnālgaldiņš. Guļamistabā ir gulta un skapis.

Вопрос: Расскажите об обустройстве своей квартиры.
Ответ: В моей квартире есть кухня, ванная комната, гостиная, спальня и детская комната. На кухне есть газовая плита, холодильник, стол, стулья. В ванной комнате есть ванна, умывальник, душ. В гостиной есть диван, телевизор и журнальный столик. В спальне есть кровать и шкаф.


5. Jautājums: Kādus traukus un galda piederumus jūs lietojat ikdienā?
Atbilde: Ikdienā es lietoju dažādus traukus - šķīvjus, tasītes, apakštasītes, krūzītes, glāzes, nažus, dakšiņas, karotes un t.t.

Вопрос: Какую посуду и столовые принадлежности вы используете ежедневно?
Ответ: В будни я использую разную посуду - тарелки, чашки, блюдца, кружки, стаканы, ножи, вилки, ложки и т.д.


6. Jautājums: Kur atrodas jūsu dzīvesvieta?
Atbilde: Mana dzīvesvieta atrodas Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā, netālu no lielveikala "ABC".


Вопрос: Где находится ваше место жительства?
Ответ: Мое место жительство находится в Риге, в Видземском предместье, недалеко от торгового центра "ABC"


7. Jautājums: Ko jūs redzat no sava dzīvokļa loga?
Atbilde: No sava dzīvokļa logu es redzu pagalmu, autostāvvietu, kiosku, aptieku, bērnu laukumu, solu un t.t.


Вопрос: Что вы видите из окна своей квартиры? 
Ответ: Со своего квартирного окна я вижу двор, автостоянку, киоск, аптеку, детскую площадку, скамейку и т.д.


8. Jautājums: Kas interesants ir jūsu dzīvesvietas apkārtnē?
Atbilde: Manas dzīvesvietas apkārtnē parkā aug liels bērzs, kur ir ļoti daudz vārnu ligzdu.

Вопрос: Что интересного есть в окрестности? 
Ответ: В парке растет большая береза, где очень много вороньих гнезд.


9. Jautājums: Ar kādu satiksmes līdzekli jūs parasti braucat uz darbu?
Atbilde: Uz darbu es parasti braucu ar autobusu,ar trolejbusu,ar tramvaju.

Вопрос: На каком средстве сообщения вы обычно едете на работу? 
Ответ: На работу я обычно еду на автобусе, на троллейбусе, на трамвае.


10. Jautājums: Cik ilgi jūs parasti braucat līdz darbam?
Atbilde: Līdz darbam es parasti braucu trīsdesmit minūtes.

Вопрос: Как долго вы едете на работу?
Ответ: До работы я обычно еду тридцать минут.


11. Jautājums: Kur pagāja jūsu bērnība?
Atbilde: Mana bērnība pagāja Latgalē, laukos pie vecmāmiņas.

Вопрос: Где прошло ваше детство?
Ответ: Мое детство прошло в Латгалии, в деревне у бабушки.


12. Jautājums: Vai jūs apmeklējāt bērnudārzu?
Atbilde: Jā, es apmeklēju bērnudārzu.

Вопрос: Посещали ли вы детский сад?
Ответ: Да, я посещал/посещала детский сад.


13. Jautājums: Vai jūsu dzīvē ir bijušas laimīgas dienas?
Atbilde: Jā, manā dzīvē bija laimīgas dienas.

Вопрос: Были ли в вашей жизни счастливые дни?
Ответ: Да, в моей жизни были счастливые дни.


14. Jautājums: Vai varat kādu dienu saukt par laimīgāku?
Atbilde: Skolas beigšanas dienu / manu kāzu dienu/ bērna piedzimšanas dienu es varu nosaukt par laimīgāku dienu savā dzīvē.

Вопрос: Можете ли вы какой- то день назвать самым счастливым?
Ответ: День окончания школы/день моей свадьбы/день рождения ребенка я могу назвать счастливым днем моей жизни.


15. Jautājums: No cikiem līdz cikiem jūs strādājat?
Atbilde: Es parasti strādāju no desmitiem līdz sešiem vakarā.

Вопрос: Со скольки до скольки вы работаете?
Ответ: Я обычно работаю с десяти до шести вечера.


16. Jautājums: Cikos jūs sākat darbu?
Atbilde: Es sāku darbu desmitos.

Вопрос: Во сколько вы начинаете свою работу?
Ответ: Я начинаю работу в десять.


17. Jautājums: Cikos jums beidzas darbs?
Atbilde: Mans darbs beidzas sešos vakarā.

Вопрос: Во сколько у вас заканчивается работа?
Ответ: Моя работа заканчивается в шесть вечера.


18. Jautājums: Kur jūs strādājat?
Atbilde: Es strādāju SIA"OOOOO".

Вопрос: Где вы работаете?
Ответ: Я работаю в SIA"OOOOO".


19. Jautājums: Kur atrodas jūsu darbavieta?
Atbilde: Mana darbavieta atrodas Rīgā, Dundagas ielā.

Вопрос: Где находится ваше рабочее место?
Ответ: Моя работа находится в Риге, на улице Дундагас.


20. Jautājums: Cik liels ir jūsu darba kolektīvs?
Atbilde: Mūsu kolektīvā ir septiņpadsmit cilvēku.

Вопрос: Большой ли ваш рабочий коллектив?
Ответ: В нашем коллективе семнадцать человек.


3. Intervijas jautājumi.

4. Intervijas jautājumi.

Подготовка к экзамену на прохождение натурализации (гражданство Латвии)

 
Поиск

+4°C . . +2°C
Вторник, 24 Февраль 2015


Рейтинг@Mail.ru Copyright Logos.lv ©2014 - 2017